Kuo: Apple, který letos zahájí výrobu náhlavní soupravy AR, bude představen v roce 2020

, že na nějakém druhu náhlavní soupravy pro rozšířenou pravdu pracují po několik měsíců, a to je něco, co získalo větší trakci jako Do telefonů iPhonů byly přidány pokročilejší funkce AR.

Nyní respektovaný analytik Ming-Chi Kuo prohlašuje, že nový produkt společnosti Apple bude do hromadné výroby v tomto čtvrtém čtvrtletí letošního roku.

V typické analytické módě však Kuo zajišťuje své prohlášení tím, že prohlásí, že neohlášená náhlavní souprava půjde do produkce nejpozději do druhé čtvrtiny roku 2020, což celé věci poskytne nejasnější, rozhodně větší časový rozhraní, než jsme dříve mohli opravdu doufat pro z prohlášení.

Kuo dále uvádí, že první verze náhlavní soupravy nebo brýlí bude těžce záviset na iPhone, přičemž veškerá výpočetní práce vyvolala zařízení iOS. Obrazovka pak bude zpracována náhlavní soupravou. Doufejme, že to usnadní vytvoření náhlavní soupravy a důležitější, levnější koupit.

Víra je rovněž, že nový produkt se bude spojit s iPhone využívajícím podobné techniky jako přesně to, jak se Apple Watch v současné době páruje, a to by určitě fungovalo, kdyby byla víra Kuo v náhlavní soupravě a připojení iPhone přesná.

Nakonec budeme muset počkat a zjistit, zda v nové zprávě Kuo existuje nějaký druh přesnosti, i když se zdá, že se shodují s předchozími zprávami Bloomberg před téměř dvěma lety. V té době byl zaveden 202 představení, a přestože si stále nejsme jisti, zda dostatek lidí chtějí, aby produkty AR učinily celý produkt životaschopným, jsme ochotni se prokázat špatně.

(Via: 9to5Mac, horní obrázek je Microsoft HoloLens s logem Apple na něm)

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Downgrade iOS 12.1.4 na iOS 12.1.1 Beta 3 pro útěk z vězení [průvodce]

Útěk z vězení iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 s UNC0ver a také nastavit Cydia, zde je přesně to, jak [tutoriál]

Útěk z vězení iOS 12.1.4 Využití Luca’s WebKit Exploit může být brzy možné

Stáhněte si iOS 12.1.4 Odkazy na IPSW, aktualizace OTA s klíčovou opravnou chybou FaceTime

Stáhněte si iOS 12.2 Beta 3 odkazy IPSW, aktualizace OTA pro váš iPad nebo iPhone

Nejlepší seznam situací Galaxy S10 / S10+ / S10E: Právě zde jsou nutné pro ochranu

Galaxy S10 / S10+ / S10E Protector obrazovky s temperovaným sklem: právě tady jsou ty nejlepší

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.