2022 Apple TV se říkala pro vydání před koncem roku, tady je to, co by mohlo představovat

Současný Apple TV 4K existuje asi rok, ale mohla by existovat obnovená verze oznámena před koncem roku.

Posledních několik měsíců jsme slyšeli, že Apple pracuje na nové Apple TV, a existuje několik věcí, které od ní můžeme pravděpodobně očekávat.

I když ještě musíme získat žádné konkrétní informace o tom, co bude sdělit Rumerova Apple TV Refresh, jsme nyní docela přesvědčeni, že přichází poté, co Bloombergův Mark Gurman nedávno navrhl, že by mohlo dorazit do konce roku 2022, a analytik Ming-Chi Kuo vydával podobné zvuky začátkem tohoto roku.

Nyní nám MacRumors připomněl všechny některé z funkcí, které bychom mohli získat.

Nový čip je v tomto bodě stolní sázky, přičemž nový A14 Bionic bude pravděpodobně upgrade ze starší A12 Bionic. Kromě toho by více RAM měl také přinést zlepšení výkonu a pravděpodobně lepší herní zážitek.

Pokud jde o externě, očekává se, že nový Apple TV získá nový dálkový ovladač Siri poté, co jej beta kód iOS 16 vystoupí. Málo jsme vědět o tom, co tento nový dálkový ovladač nabídne, ale můžeme jen doufat, že je lepší než posledních pár. Podpora pro nalezení mého čipu U1 by však byla hezká.

Dále, cena. Appleovy krabice byly vždy na nákladném konci stupnice a doufá se, že příští Apple TV bude tentokrát levnější. Vzhledem k tomu, že se Apple v příštích několika týdnech pořádá událost na oznámení iPadů a Mac, můžeme to zjistit dostatečně brzy.

Můžete také chtít vyzkoušet:

Stáhnout: iOS 16.1 Beta 4 vydáno jako veřejné spuštění blížící se

Jak opravit špatný odtok výdrže baterie iOS 16 [průvodce]

Útěk z vězení iOS 16.0.2 na aktualizaci stavu iPhone a iPad

IOS 16 kompatibilní a podporované zařízení iPhone, iPad, iPod Touch

Skryté funkce iOS 16: 100+ změn Apple nám to neřekl

Stáhnout: iOS 16.0.2 OTA profilový soubor, odkazy na IPSW

Stáhněte si iOS 16 finální odkazy na IPSW a nainstalujte na iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [tutoriál]

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce na Facebooku, abyste se informovali o všech nejnovějších od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.