2018 iPad Pro získejte Truedepth CAM a Face ID [Rumor]

Pokud je třeba projít nové spekulace, pak to vypadá, jako by iPhone X nebude jediným zařízením Apple, které by podporovalo ID obličeje, přijde 2018.

Podle nové výzkumné poznámky analytiky KGI Securities Analyst Ming-Chi Kuo má Apple interní plány na vybavení modelů iPad Pro příští rok s hardwarem Truedepth CAM, který poprvé přinese funkci Apple Face ID.

Apple nedávno představil iPhone X na své 12. září ve zbrusu novém divadle Steve Jobs Theatre v Apple Parku. Zavedení hardwaru s sebou také přineslo krok od tlačítka fyzického domova a dotyku ID ve prospěch nového zážitku z CAM, který byl schopen poskytnout pokročilý systém rozpoznávání obličeje. Apple nazývá toto ID obličeje, s Ming-Chi Kuo víry, že stejný hardware bude představen společnosti IPad Pro, aby se pokusil udržet konzistentní zážitek napříč více zařízeními. Analytik se domnívá, že to bude omezeno čistě na modely Pro v nákupu, aby nabídl prémiový zážitek.

Předpovídáme, že zařízení iOS, která mají být vybavena Truedepth CAM v roce 2018F, budou zahrnovat nové modely iPhone a 2018 iPhone a iPad. Z tohoto důvodu věříme, že mnohem více vývojářů bude věnovat pozornost aplikacím souvisejícím s rozpoznáváním kamery/ obličeje. Očekáváme, že hlavní propagace aplikací souvisejících s rozpoznáváním obličeje společnosti Apple povzbudí tábor Android, aby také věnoval mnohem více zdrojů vývoji hardwarových a obličejových rozpoznávacích aplikací.

Jedním ze zajímavých aspektů této výzkumné poznámky a predikce je, že Kuo věří, že vznik Truedepth a Face ID v zařízeních iOS bude také naznačovat, že výrobci hardwaru poháněného Androidem začnou technologii brát vážně. Je jen otázkou času, dokud nezačneme vidět hardware pro Android s tímto leštěným zážitkem, ale Kuo také věří, že hardware Apple Truedepth je asi 2,5 roku před čímkoli jiným na trhu a určitě před tím, co se v současné době děje ve světě Android.

IPhone X zatím není součástí reálného světa, takže ID Face ID je ve skutečnosti ještě vyzkoušeno a zkontrolováno se spotřebiteli. Pouze čas řekne, co si vlastně myslí o implementaci detekce obličeje společnosti Apple, když zařízení začne dodávat 3. listopadu, ale je pravděpodobně spravedlivé říci, že výše uvedené předpovědi se skutečně splní.

(Via: MacRumors)

Můžete také chtít vyzkoušet:

iOS 11.1 Beta 2 Změny: Zkontrolujte poznámky k vydání a ChangeLog v plném ideálu zde

Lucky TV Kodi Addon nefunguje? Opravte chyby instalací ideálním způsobem, tady je jak

Stáhněte si iOS 11.1 Beta 2 odkazy IPSW pro kompatibilní zařízení

Stáhněte si GBA4IOS 2.1 IOS 11 IPA na iPhone nebo iPad [bez vězení]

Stáhněte si odkazy iOS 11.0.2 IPSW pro váš iPhone, iPad, iPod Touch

Jak snížit iOS 11.0.2 / 11 na iOS 10.3.3 / iOS 10 [tutoriál]

Stáhněte si iOS 11, 11.0.2, 11.1 Odkazy a instalace na iPhone 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [tutoriál]

Útěk z vězení iOS 11/11.0.2 / 11.0.1 na iPhone a iPad [aktualizace stavu]

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.