2017 IMAC s funkcemi Pro přicházející koncem roku, potvrzuje Apple

, že Mac Pro, po kterém jste touhali, ale nikdy se netýkali uskutečnění? Mohlo by to být iMac, jak uvádí jak odvážná ohnivá koule, tak TechCrunch.

Podle obou společnost Apple zahájí nové IMAC koncem tohoto roku, o kterém se společnost domnívá, že mezi „profesionály“ ověří populární, přičemž Apple také uznává, že upustil míč na Mac Pro – navzdory tomu, že výrobce právě dnes obnovil. Podle marketingového náčelníka společnosti Apple Phil Schiller a náčelníka softwarového inženýrství Craig Federighi jsou ve skutečnosti nové stroje podobné Mac Pro.

Bohužel, tyto nové stroje nejsou připraveny letos dorazit, takže na co se můžeme těšit na časové ose, která je trochu realističtější? Podle Apple, pro-přátelské iMacs.

Podle Daring Fireball’s John Gruber, „Apple má„ skvělé “nové iMacs v potrubí, naplánované na vydání„ Tento rok “, včetně konfigurací specificky zaměřených na velké segmenty Pro trh“. To, co to přesně může znamenat, zůstává v tomto bodě nejasné, ale skutečnost, že prohlubené IMAC jsou na cestě, bude hudbou pro uši těch, kteří bědovali nad pomalou smrt Mac Pro.

Phil Schiller alespoň řekl malé skupině reportérů, včetně Grubera, že nový IMACS poškrábal svědění, že nedostatek aktualizovaného Mac Pro se pouze zintenzivnil.

Pokud jde o IMACS, Schiller také uvedl, že nové iMacs jsou v dílech, které mají tento rok vydat nějaký čas (žádná specifika jiná než „tento rok“), včetně „Konfigurace IMAC konkrétně s ohledem na zákazníka a uznání, že naše hodně populární plochy s profesionály je iMac. “

To představuje velkou změnu metody IMAC, kdy zařízení prodané pod prvním monikerem IMAC nebylo daleko od powerhouse. Vzhledem k tomu, že počítače ve tvaru IMAC nyní nesou 5K displeje a nadcházející hardwarový osvěžující, které mu poskytne výkon podobný výkon, je IMAC jasně cílovým počítačem Apple v roce 2017 a dále.

To je docela mimořádný vývoj, který jsme viděli za poslední desetiletí. Původní iMac, který byste si nikdy nemysleli, jak se vzdáleně dotýká pro použití. A nyní se podíváte na dnešní 5k iMac, nejlepší konfigurace, je to výjimečně výkonné a podstatný zlomek toho, co by obecně – zda je to zvukové úpravy, editace videa, grafika, umění atd. Mac Pros of Old, jsou dobře adresováni iMac. Stále však existuje i navíc, že ​​můžeme brát iMac jako vysoký výkon, Pro systém, a myslíme si, že aspekt formy může řešit i mnohem více trhu Pro.

Mnohem více Apple říká „pro“, mnohem více extatičtější.

(Zdroj: odvážná ohnivá koule, TechCrunch)

Možná byste se také chtěli podívat:

Poznámky k vydání iOS 10.3.1 / ChangeLog: Zde se změnilo

Jak snížit iOS 10.3.1 / 10.3 na iPhone nebo iPad

Stáhněte si iOS 10.3.1 / 10.3 Konečné odkazy IPSW pro iPhone a iPad

Útěk z vězení iOS 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 pro iPhone a iPad [nejnovější aktualizace stavu]

Stáhnout: Android o Developer Preview 1 vydán, zde jsou podrobnosti

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.